Naaktwandelen
Bloot de natuur in

Beste bezoeker, 

excuses dat er de afgelopen tijd niets is gebeurd op de site. Helaas is dit door drukte blijven liggen en zijn berichten ook niet beantwoord. De site wordt weer nieuw leven ingeblazen en hopelijk kunnen we snel weer bloot de natuur in. Nogmaals excuses als er niet gereageerd is op een bericht. 


Welkom op Naaktwandelen.eu

Hier kan iedereen informatie vinden over naaktwandelen en andere blote buitenactiviteiten. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Dit is een site voor en door naaktwandeleaars, dus input is altijd welkom!

De groep naaktwandelaars is groter dan vaak gedacht wordt. Het is echter niet een fenomeen dat breeduit wordt gecommuniceerd. Mede door het feit dat er altijd onduidelijkheid is geweest over de wettelijke bepalingen. Deze site moet daar ook meer duidelijkheid over geven.

Is er iets mooier dan bloot van de natuur te genieten?


Via deze site word je op de hoogte gehouden van diverse geplande naakt activiteiten, zoals wandelen, fietsen en kanoën.


Ken je zelf leuke gebieden waar je ervaring hebt met naaktwandelen? Laat het ons dan weten via het contactformulier of via info@naaktwandelen.eu . Zo kunnen we deze site nog completer maken voor de liefhebbers van naaktwandelen.